Tips

1 Vergunningsvrij bouwen

Het is tegenwoordig niet altijd meer noodzakelijk om voor iedere aan- en/of verbouw aan uw woning of op uw perceel, een bouwvergunning aan te vragen.

Kijk op onderstaande link om te weten te komen wat de voorwaarden zijn om vergunningsvrij te kunnen (ver)bouwen:

rijksoverheid.nl

2 Meer met minder

De overheid wil eigenaar-bewoners stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen in de eigen woning. Specifiek voor het laten plaatsen van

isolatieglas heeft het Ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie een budget van € 45 miljoen beschikbaar gesteld.Klik op onderstaande link voor meer informatie

Meer met Minder

 

Verbouw PDF Afdrukken E-mailadres

Één van de stellingen die het bedrijf hanteert is 'afspraak is afspraak'.

de opdrachten voor verbouwingen zijn zeer divers.

Het kan bijvoorbeeld het uitbreiden van een woonkamer zijn of het aanbrengen van een opbouw op een garage dan wel op een woning.

Voor particulieren voeren wij ook kleine projecten uit, zoals het plaatsen van dakkapellen, dakvensters en badkamer renovaties of het vervangen van kozijnen, deuren, glas en hang & sluitwerk.

Als u overweegt om bijvoorbeeld een erker aan uw huis te laten bouwen, uw slaapkamer te vergroten met een dakkapel, een uitbreiding aan uw woonkamer of keuken te laten uitvoeren, een extra verdieping op uw huis of garage te laten plaatsen, neem dan eens contact met ons op.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit een breed scala van mogelijkheden. Wij informeren u graag hierover om volledig aan uw verwachtingen te voldoen.

 

Energielabel

Het energielabel voor woningen is vernieuwd en is vanaf 1 januari 2010 voor consumenten beschikbaar. “Ik heb er alle vertrouwen in dat door deze verbeteringen het energielabel een geslaagde doorstart maakt.

Lees meer...