Tips

1 Vergunningsvrij bouwen

Het is tegenwoordig niet altijd meer noodzakelijk om voor iedere aan- en/of verbouw aan uw woning of op uw perceel, een bouwvergunning aan te vragen.

Kijk op onderstaande link om te weten te komen wat de voorwaarden zijn om vergunningsvrij te kunnen (ver)bouwen:

rijksoverheid.nl

2 Meer met minder

De overheid wil eigenaar-bewoners stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen in de eigen woning. Specifiek voor het laten plaatsen van

isolatieglas heeft het Ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie een budget van € 45 miljoen beschikbaar gesteld.Klik op onderstaande link voor meer informatie

Meer met Minder

 

Onderhoud PDF Afdrukken E-mailadres

Bouwbedrijf de Bruin verricht met grote regelmaat de veelvoorkomende werkzaamheden als onderhoudswerk, schadeherstel, vervanging / verbetering of aanpassingen aan woningen en bedrijfsgebouwen.

Het gaat hierbij vaak om werkzaamheden die voor de particuliere ( en zakelijke) opdrachtgever van groot belang zijn! Het belang van een degelijk en kundig onderhoud van de woning, maar zeker ook bedrijfsgebouw, wordt vaak enorm onderschat. Schakel op tijd een kundig bedrijf in, u zult hierdoor op langere termijn hogere kosten besparen.

Voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het ( vaak in samenwerking met ons vaste schildersbedrijf ) vernieuwen van goten / boeidelen / deklijsten / complete daken / dakkapellen / gevelwerk vernieuwen / kozijnen vervangen / dubbel glas plaatsen enz.

 

Energielabel

Het energielabel voor woningen is vernieuwd en is vanaf 1 januari 2010 voor consumenten beschikbaar. “Ik heb er alle vertrouwen in dat door deze verbeteringen het energielabel een geslaagde doorstart maakt.

Lees meer...