Tips

1 Vergunningsvrij bouwen

Het is tegenwoordig niet altijd meer noodzakelijk om voor iedere aan- en/of verbouw aan uw woning of op uw perceel, een bouwvergunning aan te vragen.

Kijk op onderstaande link om te weten te komen wat de voorwaarden zijn om vergunningsvrij te kunnen (ver)bouwen:

rijksoverheid.nl

2 Meer met minder

De overheid wil eigenaar-bewoners stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen in de eigen woning. Specifiek voor het laten plaatsen van

isolatieglas heeft het Ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie een budget van € 45 miljoen beschikbaar gesteld.Klik op onderstaande link voor meer informatie

Meer met Minder

 

PDF Afdrukken E-mailadres

Of het nu om een aanbouw, een verbouw of zelfs het compleet nieuw bouwen van een woning gaat: U kunt hiervoor allemaal uitstekend bij ons terecht!

Vanaf het moment dat u als potentiele klant plannen heeft om uw woning en / of bijgebouwen uit te breiden dan wel geheel nieuw te laten bouwen, bent u bij ons van harte welkom!

Wij kunnen het gehele traject vanaf het maken van een ontwerp ( ontwerpfase ), het verzorgen van de eventueel benodigde bouwvergunning tot en met de uiteindelijke uitvoering van uw bouwplannen, voor u op een prettige manier realiseren. Tijdens al deze verschillende fases staat u als klant bij ons centraal. Wij hebben namelijk als doelstelling om een zo goed, en prettig mogelijke relatie op te bouwen met onze klanten, zodat wij niet alleen eenmalig een projekt mogen realiseren, maar dat de klant in de toekomst ook graag verder met ons wil samenwerken!

 

Energielabel

Het energielabel voor woningen is vernieuwd en is vanaf 1 januari 2010 voor consumenten beschikbaar. “Ik heb er alle vertrouwen in dat door deze verbeteringen het energielabel een geslaagde doorstart maakt.

Lees meer...